Hva er arbeidsrett.no?

På arbeidsrett.no får du oppdaterte og detaljerte lovkommentarer på arbeidsrettens område. Kommentarene er skrevet av over 40 jurister med ekspertise på hvert sitt fagfelt. Arbeidsrett.no oppdateres løpende i takt med endringer i det arbeidsrettslige rettskildebildet.

Les mer

Forfatterne

Henning Jakhelln, Helga Aune, Nina Kroken og Claude A. Lenth er redaktører for nettstedet. Sammen med 40 forfattere og jurister har de skrevet grundige kommentarer til arbeidsmiljøloven, arbeidstvisteloven, allmenngjøringsloven, ferieloven, lønnsgarantiloven, lønnsnemdloven og permitteringslønnsloven. Permittering og konkurranseklausuler er også behandlet.

Les mer

Kontakt oss

Trenger du hjelp til å finne det du leter etter? Vi svarer gjerne på spørsmål om arbeidsrett.no. Fyll ut skjema under, så kontakter vi deg.

NB: Husk at arbeidsrett.no ikke er en advokattjeneste. Trenger du juridisk bistand, bør du kontakte en advokat eller rettshjelper.

Vi setter pris på tilbakemeldinger, faglige bemerkninger og synspunkter på teknisk brukervennlighet for å kunne viderutvikle arbeidsrett.no. Bruk gjerne samme skjema til å gi oss tilbakemeldinger.